За нас

Нашата дейност е адресирана главно към лица и фирми, които се занимават с производство на бетонови изделия. Имаме удоволствието да Ви предложим широка гама от продукти и всичко необходимо за тяхната употреба. Разнообразие, естетичен дизайн, малки разходи - това са нашите преимущества.
Основна част от каталога ни заемат форми, изработени от висококачествени пластмаси като полипропилен. Те се характеризират с голяма механична якост, износоустойчивост, издържливост на студ и ниска водопоглъщаемост. Методът чрез леене на бетонови и гипсови разтвори, в който се използват, е отлична алтернатива на работата със скъпи вибропреси.
Стремим се системно да обогатяваме продуктите, с които разполагаме, да поддържаме достъпни цени и коректност в отношенията, да реагираме максимално бързо при доставка. Ценностите и уменията, които споделяме и развиваме, са:
- уважение на клиенти и колеги;
- тясна специализация и техническа грамотност;
- цялостно обслужване - в това число отговаряме на въпроси на наши клиенти, отправяме напътствия по време на роботния процес и подхождаме индивидуално при вземането на решения;
- качество - интересуваме се от мнението, препоръките и предложенията на всеки потребител, защото ни помагат непрекъснато да подобряваме услугите си и да се усъвършенстваме;
- позитивизъм, иновативност и отговорност - съчетаваме ги във всичко, което  правим;