Форми за декор


Крак на маса - ABS Крак на маса - ABS

96.00лв./бр.

40,0 х 70,0 см.
Дебелина: 4,0 см.

Маса - ABS

Код: 50.22
Маса - ABS Маса - ABS

96.00лв./бр.

80,0 х 50,0 см.
Дебелина: 5,0 см.
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)