Форми за пана

Oснова за ограда Oснова за ограда

102.00лв./бр.

192 × 14,0 см.
Дебелина: 12,0 см
Капак за ограда 1 Капак за ограда 1

102.00лв./бр.

193 × 18.5 см.
Дебелина: 8,0 см
Капак за ограда 2 Капак за ограда 2

102.00лв./бр.

192 × 20.0 см.
Дебелина: 15,0 см
Пано за ограда 54 Пано за ограда 54

132.00лв./бр.

200,0 х 50,0 см.
Дебелина: 4,0 см
1 броя м2
Пано за ограда 114 Пано за ограда 114

132.00лв./бр.

200,0 х 50,0 см.
Дебелина: 4,0 см
1 броя м2
Пано за ограда 37 Пано за ограда 37

126.00лв./бр.

200,0 х 30,0 см.
Дебелина: 4,0 см
1 броя м2

Пана за ограда 130, 132

Код: 210.4 / 210.5
Пана за ограда 130, 132 Пана за ограда 130, 132

132.00лв./бр.

200,0 х 50,0 см.
Дебелина: 4,0 см
1 броя м2

Пана за ограда 131, 132

Код: 210.4 / 210.6
Пана за ограда 131, 132 Пана за ограда 131, 132

132.00лв./бр.

200,0 х 50,0 см.
Дебелина: 4,0 см
1 броя м2

Пана за ограда 76, 77

Код: 210.7 / 210.8
Пана за ограда 76, 77 Пана за ограда 76, 77

132.00лв./бр.

200,0 х 50,0 см.
Дебелина: 4,0 см
1 броя м2
Пано за ограда 28 Пано за ограда 28

132.00лв./бр.

200,0 х 50,0 см.
Дебелина: 4,0 см
1 броя м2

Пана за ограда 1, 3, 63

Код: 210.10 / 210.11 / 210.12
Пана за ограда 1, 3, 63 Пана за ограда 1, 3, 63

132.00лв./бр.

200,0 х 50,0 см.
Дебелина: 4,0 см
1 броя м2

Пана за ограда 63, 62

Код: 210.12 / 210.13
Пана за ограда 63, 62 Пана за ограда 63, 62

132.00лв./бр.

200,0 х 50,0 см.
Дебелина: 4,0 см
1 броя м2
Двустранно пано за ограда 119 Двустранно пано за ограда 119

294.00лв./бр.

200,0 х 25,0 см.
Дебелина: 2,5 см
1 броя м2
Двустранно пано за ограда 120 Двустранно пано за ограда 120

294.00лв./бр.

200,0 х 25,0 см.
Дебелина: 2,5 см
1 броя м2
Двустранно пано за ограда 117 Двустранно пано за ограда 117

294.00лв./бр.

200,0 х 25,0 см.
Дебелина: 2,5 см
1 броя м2

Пана за ограда 1013, 1014

Код: 210.17 / 210.18
Пана за ограда 1013, 1014 Пана за ограда 1013, 1014

132.00лв./бр.

200,0 х 50,0 см.
Дебелина: 4,0 см
1 броя м2

Пана за ограда 1019, 1020

Код: 210.19 / 210.20
Пана за ограда 1019, 1020 Пана за ограда 1019, 1020

132.00лв./бр.

200,0 х 50,0 см.
Дебелина: 4,0 см
1 броя м2

Пана за ограда 113, 114

Код: 210.21 / 210.22
Пана за ограда 113, 114 Пана за ограда 113, 114

132.00лв./бр.

200,0 х 50,0 см.
Дебелина: 4,0 см
1 броя м2

Пана за ограда 5, 103, 104

Код: 210.23 / 210.24 / 210.25
Пана за ограда 5, 103, 104 Пана за ограда 5, 103, 104

132.00лв./бр.

200,0 х 50,0 см.
Дебелина: 4,0 см
1 броя м2

Пана за ограда 5, 129

Код: 210.23 / 210.26
Пана за ограда 5, 129 Пана за ограда 5, 129

132.00лв./бр.

200,0 х 50,0 см.
Дебелина: 4,0 см
1 броя м2
Показани 1 от 20 | 33 (2 Страници)